tiistai 14. toukokuuta 2024

Lampikahvisi sulle sekoitan, osat 7-9

 Moikka!


7. (100) 

Thor oli täydentämässä pientä varastohuonetta kuullessaan tutun äänen. Kahvilan puolella oli hiljainen hetki ja Lokin selväsanainen tilaus kaikui hyvin sinne missä hän oli. Onneksi kahviin tarvittiin makusiirappia, jonka Thor tiesi olevan tiskiltä lopussa. Hän saisi hyvän syyn mennä myymälän puolelle. Hän koppasi vaniljaisen pullon mukaansa. 

”Teepä tämä loppuun, kun kerran toit sen sokerilitkunkin”, Ruth sanoi tökäten tyhjän take away -kupin hänen käteensä saman tien ja lähti niine hyvineen taakse. 

Thor valmisti juoman ja ojensi sen sitten yrmeälle asiakkaalleen. 

”Ota tuosta”, Loki murahti antaen setelin. 

Thorin oli estettävä itseään virnuilevasta hölmösti. Hän nappasi taskustaan lapun ja antoi vaihtorahojen mukana miehen käteen.


 

8. (100) 

Loki oli jo heittänyt farkkunsa pyykkikoriin muistaessaan, että oli tunkenut vaihtorahat niiden taskuun. Kaiveltuaan housuja aikansa hän sai taskun tyhjäksi ja huomasi, että yhden dollarin setelin takana oli keltainen post-it-lappu. 

Tahtoisitko viestitellä kanssani? 9170538119 Thor, siinä luki. 

Lokin suu taipui tuhahdukseen. Olisiko Nat muka ollut oikeassa? Hän heittäytyi sängylle pelkissä boksereissa. Kai he voisivat muutaman viestin vaihtaa? Tulisipahan vahvistus sille, että Thor oli kömpelö kusipää. Sinä et tarvitse panoa etkä varsinkaan typerää, kultakutrista poikaystävää, järki sanoi. Kuka tässä on mitään poikaystävästä puhunut, sydän vastasi kiusoittelevasti. Loki nousi ajatustensa ärsyynnyttämänä ylös, meni keittiöön, repäisi sivun muistikirjasta ja raapusti siihen muutaman rivin.



9. (100)

 Thorin sormia syyhytti. Loki oli tökännyt hänelle muina miehinä valkean lappusen tilatessaan kahviaan. Hän oli laittanut sen essunsa taskuun arvellen voivansa lukea sen kohta koittavalla tauolla. Taukoa vain ei ollut tullut sinä päivänä, sillä Ruth ja asiakkaat olivat pitäneet hänet kiireisenä. Nyt hän istui surkeanpienessä henkilökunnan pukuhuoneessa ja taitteli lapun varovasti auki. 

Jos sinä lähetät ensimmäisen viestin. 

9171649220 

Loki. 

Kädet tärisivät. Tietenkin hän lähettäisi. Kännykkä oli hänen vierellään hataralla penkillä. Thorilla oli vaikeuksia löytää Whatsapp, vaikka tavallisesti se oli juuri sopivasti peukalon ulottuvilla. Hän näppäili numeron ja aloitti uuden viestiketjun. Hän laittoi puhelimen laukkuun, sillä muuten kotimatkasta ei tulisi mitään.


-Roona-



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kastanjanruskeaa ja pisamanpunaista

 Moikka! Huom: Tämä on fanifiktiota, jossa henkilöt ja maailma on otettu J. K. Rowingin Harry Potter kirjoista, mutta juoni on omani. Olen k...