tiistai 28. toukokuuta 2024

Lempikahvisi sulle sekoitan, osat 10-12

 Moikka!



10. (150) 

Loki tarkasteli etukameransa kautta hampaiden väliin kiilautunutta kananpalaa kännykän ilmoittaessa viestistä. Hän täppäsi sen laiskasti auki. 

Haluaisitko lähteä yhdessä jonnekin? Vaikka syömään? Tai pidätkö elokuvista? 

Thor (Sorellasista) 

Viesti oli kuorrutettu muutamalla iloisella hymiöllä. Ainakin hän menee suoraan asiaan, Loki pohti hitusen arvostavasti. Olihan taustalla selvää yli-innokkuutta ja kuvitteliko mies todella, että hän sekoittaisi tämän johonkin toiseen Thoriin? Hehän olivat tavanneet edellisen kerran vasta tänään! Nimikin oli niin pahuksen erikoinen, ettei sitä vaaraa ollut. Loki nautti mieluummin elokuvaillasta kotinsa rauhassa kuin teatterissa, jossa oli kuitenkin aina joku häirikkö, joka jutteli kaverinsa kanssa liian kovaa tai paistatteli näytön valossa koko näytöksen ajan. Myöskään ajatus jostakusta tuntemattomasta valitsemassa hänelle ruokapaikkaa ei miellyttänyt. 

Miten olisi kävelyretki? Loki näpytteli. Yllätä minut. 

New Yorkissa oli hankala käveleskellä ilmeisintä lukuun ottamatta ja hän hankala. halusi ollakin. Vastaus tuli pienen harkinnan jälkeen. 

Sopiiko perjantaina? Minun vuoroni loppuu klo 13.30. Tavattaisiin Sorellasin edessä. 

Loki kirjoitti OK ja huokasi hiljaa.


 

11. (250) 

Thor hymyili hermostuneesti, kun mustatukka astui hänen eteensä perjantaina. 

”Hei!” 

”Hei”, kuului neutraali vastaus. 

Thor vaihtoi painoaan jalalta toiselle. ”Ajattelin, että menisimme Keskuspuistoon. Olen ollut vasta vähän aikaa Isossa Omenassa ja pidän siitä kovasti.” 

Loki nyökkäsi ja osoitti suuntaa kädellään. He kulkivat rinnakkain ja Thor jutteli niitä näitä lähinnä purkaakseen omaa jännitystään. Lokikin kielenkannat alkoivat irtautua heidän päästyään puiston poluille. Toki mies vastaili mahdollisimman lyhyesti, mutta Thor arvosti jokaista tiedonmurusta. Lokilla ei ollut sisaruksia, hän teki työkseen graafista suunnittelua ja piti juoksemisesta. Vaikka mies käyttäytyikin hieman nuivasti, Thorista hänen kanssaan oli hirvittävän helppo olla. Ja olihan hän nyt seksikäs käveleskelyyn sopivissa rennoissa farkuissaan ja päätä myöten suitussa, mutta muuten vapaassa tukassaan. Kun he olivat kuljeksineet aikansa, Thor huomasi sopivan yksityisen sopen, johon he voisivat istahtaa. Hän kaivoi paperipussin laukustaan. 

”Otin nämä töistä. Toivottavasti pidät suklaahippukekseistä.” 

Loki kohautti harteitaan ja otti yhden. He söivät hiljaisuuden vallitessa ja katselivat sievää kukkaistutusta. 

”Oletko pitänyt treffeistä tähän mennessä?” Thor ei malttanut olla kysymättä. 

”Ovatko nämä treffit? Sinulla oli kaiketi jotain odotuksia?” Loki sanoi kulmiaan kohottaen. 

Thor tajusi lipsahduksensa. ”Niin tuota… pusu lopuksi olisi kiva.” 

Hän punastui korviaan myöten, sillä ei hänen ollut tarkoitus sanoa niinkään ja käänsi katseensa sivuun. Loki ei virkkanut mitään ja kohta Thor ehdotti, että he jatkaisivat kävelyä vielä hetken. Liian pian he tulivat yhdelle puistosta ulos johtavalle väylälle. 

”Minulla oli mukavaa”, Thor kuiskasi ja virnisti varovasti. 

Loki ei vastannut ja Thor ehti jo lähes nieleskelemään pettymystä, kun tunsi kapeat huulet omillaan. Suudelma oli ohi sekunnissa ja Loki poissa sen mukana.



12. (150) 

Kotona Loki yritti unohtaa, mitä oli mennyt tekemään. Hellyydenosoituksen antaminen oli ollut ääliömäistä. Eihän hän edes pitänyt Thorista. Loki jumiutui läppärilleen kahdeksaan saakka tekemään rästiin jääneitä töitä. Sitten hän meni suihkuun, puki ylleen pyjaman ja käpertyi sohvalle. Kännykkä värisi yhdeksältä. 

En muistanut kiittää sinua kivasta pari tuntisesta *nauruhymiö* 

Ole hyvä vain. Näinkö pian tuli ikävä? 

Öh… no kyllä. Ja en taida pestä kasvojani enää koskaan *huulet* *sydänsilmät* 

Kuulostaa kuvottavalta ja epähygieeniseltä *oksentava hymiö* 

Niin *nolo* taisin innostua vähän liikaa. Mutta haluaisitko nähdä joskus uudestaan? *kysyvä* 

Voi kai sitä harkita, jos taka-ajatuksena ei ole pelkästään saada uutta pusua. 

Ei tietenkään. Sinun kanssasi on mukava jutella… ja sinua on mukava katsellakin *punastunut* 

Minä jätän sinut kohta rauhaan, mutta saanko sanoa vielä jotain? 

En taida voida estää sinua *pyörittää silmiä* 

Sinä olet ihana *sydän* *sydän* *sydän* 

Thor jätti hänet lupauksensa mukaan rauhaan loppuillaksi, vaikka Loki salaa toivoikin, että tämä laittaisi vielä muutaman viestin.


-Roona-



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kastanjanruskeaa ja pisamanpunaista

 Moikka! Huom: Tämä on fanifiktiota, jossa henkilöt ja maailma on otettu J. K. Rowingin Harry Potter kirjoista, mutta juoni on omani. Olen k...