lauantai 7. syyskuuta 2013

Elämää kampuksilla

Kuvia pohjois-kampukselta, jossa kaikki mun luennot ovat:

Kuvía etelä-kampukselta, jossa asun:


Farmasian laitos

Arkkitehtiopiskelijoiden viritelmä
Asun siis Clement Hall-nimisessä asuntolassa. Täällä on pelkästään kahden hengen huoneita, joista jokainen jakaa kylppärin toisen huoneen kanssa (siis yhtä kylppäriä/ vessaa kohden 4 ihmistä, kaikki samaa sukupuolta). Kerroksissa on yhteiset keittiöt ja huone, jossa on pesukoneet ja kuivausrummut. Clementissä asuu sekä freshmanejä eli ekan vuoden opiskelijoita että vanhempia opiskelijoita. Jokaisessa kerroksessa on 2 RA:ta (Resident Advisor) meistä huolta pitämässä. Ne ovat vanhempia opiskelijoita, jotka vahtii että kerroksessa on kaikki hyvin ja että esim. hiljaisuutta noudatetaan. Mun kerroksessa eli 5. RA:t ovat Mark ja Ezinne.


Mun huone

Tässä koko komeudessaan koulukirjat, jotka tarviin tälle lukukaudelle; yht. 11 kpl.
Tänään, lauantaina, oltiin Haimin kanssa Korean Folk Art Club:in tapaamisessa. Se on opiskelijakerho, joka, no, esittelee korealaista kulttuuria. Siellä ainakin soitetaan korealaisia soittimia ja toki hengaillaan ja pidetään hauskaa.


Tää viikko oli vielä aika helppo, koska viikonlopun lisäksi oli kaksi vapaa päivää: Labour Day (lienee työläisten päivänä sukua meidän vapulle) maanantaina ja Rosh Hashanah, joka on juutalainen juhlapäivä, torstaina. Ensi viikolla kaikki arkipäivät on sitten oikeita koulupäiviä eli arkinen aherrus alakaa ;) .

-Roona-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lempikahvisi sulle sekoitan, osat 4-6

 Moikka! 4.(200) ' Jonossa hänen edessään oli ainakin kymmenen tyttöä. Ja valehtelematta jokainen veti paitansa kaula-aukkoa hiukan alem...