sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Kuulumisia

Heippa!

Taas on yksi viikko vierähtänyt...

Maanantaina olin Basic kerhoillassa. Ne ovat siis kristillinen opiskelijajärjestö, josta on ollut aikaisemminkin puhetta. Olihan tuo kokemus sinänsä. Ne pitivät siinä aluksi hartauden (worship, suomennos ei anna oikeaa kuvaa tapahtuman luonteesta), jossa pääasiassa laulettiin iloisia lauluja. Sitten oli puhujavieras, joka halusi osoittaa, että Raamattu on totta. Se oli pääasiassa aika hauskaa, mutta oli sillä näin historian opiskelijan kannalta katsottuna muutamia tosi hyviäkin argumentteja, jos ajatellaan Raamattua historiallisena lähdeaineistona. Mutta empä tiiä menenkö enää toista kertaa...

Tiistaina ja torstaina mulla oli vapaapäivät, koska mun ainoa class/ kurssi, joka juoksee noina päivinä oli peruttu tän viikon osalta. Opiskelin (=tein läksyjä) päivällä ja illalla kävin zumbailemassa. Yliopisto siis järjestää zumbatunteja (jes!) joten ei tarvinnu luopua niistä täällä olon ajaksi.

Keskiviikko-iltana kävin läheisessä ostoskeskuksessa (Boulevard Mall), jonne koulun bussit kuljettavat. Shoppasin säärystimet, suihkugeeliä (Bath & Body Works on aivan ihana kauppa!) ja alusvaatteita Victoria´s Secretiltä.

Perjantaina RA:t oli järjestäneet 2. kerrokseen karaokea ja pizzaa. Hauskaa oli ja ihmiset ihan innostuneita laulamaan (tosin biisivalikoima oli vähän rajoittunut, kun oli käytössä vain yksi Singstarin versio).

Lauantaina meillä piti olla kv-toimiston järjestämä kävelyretki Buffalon keskustassa. Mutta ryhmä odotteli turhaan metroasemalla, sillä kv-toimisto henkilö ei ilmaantunt paikalle. Pikkusen harmitti, kun oli vielä pitänyt herätä aika aikaisin sitä varten. Iltapäivällä oli KFACin (korealaisen kerhon) tapaaminen, jossa jälleen harjoiteltiin rummuttamista. Itse yritän kovasti soittaa bug-nimistä rumpua.
Piakkoin on myös tiedossa retki New Yorkiin....

-Roona-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lempikahvisi sulle sekoitan, osat 4-6

 Moikka! 4.(200) ' Jonossa hänen edessään oli ainakin kymmenen tyttöä. Ja valehtelematta jokainen veti paitansa kaula-aukkoa hiukan alem...