tiistai 16. maaliskuuta 2021

Letitystä

 Heippa!

Disclaimer: J. K. Rowling omistaa Harry Potterin hahmot ja maailman. Tämä on fanifiktiota, jossa juoni on omani, muu tunnistettava kuuluu Rowlingille. Kirjoitan huvikseni enkä hyödy tästä taloudellisesti.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Harry lojui valvojaoppilaitten kylpyhuoneen ammeessa silmät kiinni. Dracon vikkelät sormet juoksivat pitkin hänen hiuksiaan. Draco istui Harryn takana, sillä tynnyrinmuotoinen amme oli niin iso, että siihen olisi helposti mahtunut kahta useampikin kuusitoistavuotias koulupoika. Vesi oli höyryävän lämmintä ja Harry oli vähältä huokaista, sillä niin hyvältä se tuntui huispauksessa rasittuneissa lihaksissa. Täydellinen rauha kuitenkin särkyi, kun hänen päänsä yhtäkkiä työnnettiin umpisukkeliin. 

”Mitä helvettiä, Malfoy?!” Harry pärski saatuaan naamansa taas pinnan yläpuolelle. 

Draco noujautui tyynesti ammeen reunaa vasten. ”Ajattelin, että voisin letittää sinulle söpöt pikku saparot. Siihen tarvitaan märät hiukset.” 

”Ja ajattelit, että hiuksieni kastelu onnistuu parhaiten hukuttamalla minut”, Harry manasi kääntyen toisen pojan puoleen.

Draco virnisteli kerkeästi. ”No, meidän historiamme huomioon ottaen....” 

Loppu vastaus hukkui huuliin, sillä Harry oli päättänyt kostoksi suudella poikaystäväänsä. Kielet leikkivät hetken aikaa keskenään ja Harry näykkäisi hellästi Dracon alahuulta. Pojat erkaantuivat, kun Harry palasi muutamalla uimaliikkeellä takaisin aiemmalle sijalleen. Dracon kädet hiipivät myös vanhalle paikalleen, nyt kampaamaan toisen hiuksia. Harry työnsi selkäänsä taakse niin, että Dracon oli päästettävä hänet istumaan kahareisiensä puoleen väliin. 

”Au”, Harry kirahti. 

”Siinä oli takku”, Draco sanoi anteeksipyytävästi. ”Nyt voin alkaa letittämään.” 

Samalla kun nautti toisen kosketuksesta päänahassaan, Harry pohti miten ja keneltä Draco oli mahtanut oppia hiusten laittoa. Harry oli lähellä vaipua transsiin, kunnes tunsi nykäyksen, ei hiuksissaan vaan olkapäissään. 

”Tule lähemmäksi”, Draco murahti hiljaa. 

Harry vetäytyi seuraavan häneen kohdistuvan vedon mukana. Hänen peppunsa osui Dracon haaroihin. 

”Saitko letin valmiiksi?” Harry mumisi huultensa välistä. 

”Sain.” Dracon suu oli lähellä Harryn korvaa ja hän tuki leukaansa tämän niskaan. ”Taioin sen kyllä pois ennen kuin lähdemme täältä.” 

Kädet olivat kiertyneet tiukasti Harryn vartalon ympärille. Nämä olivat harvoja yhteisiä hetkiä, jotka he saivat. Olisi ollut skandaali, jos heidän suhteensa olisi paljastunut ja Dracolle se olisi voinut tietää jopa hengen menoa. Draco hyväili mustien hiusten peittämää kaulan sivua ja kumpikin hengitti raskaammin.

”Haluan ottaa sinut syliin”, Harry kuiskasi. 

Hän irrottautui ja kääntyi nojaamaan ammeen vastakkaista reunaa vasten. Draco lipui hänen luokseen ja hetkessä heidän vartalonsa olivat täysin kiinni toisissaan. He painautuivat kiihkeästi toisiaan vasten. Maailma katosi hetkeksi ympäriltä. Sitten joku rämisytti ovea ja käski olla poissa 20 minuutin kuluttua tai muuten ei hyvä heiluisi.  


-Roona-



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Elokuvissa: LXXXVI: Back to Black

 Heippa! Sam Taylor-Johnson on ohjannut elämäkertaelokuvan Amy Winehousesta. Pääosissa näyttelevät Marisa Abela (Amy), Jack O´Connell (Blake...