sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Kuulumisia II

Talla viikolla ei ollut mitaan eritysta, koulua vaan ja muuta tavallista (okei, poikkeuksellisesti kahdet rummutusharjoitukset by KFAC). Kirjoitankin sitten vahan yleismmasta justusta kuin omasta viikostani, nimittain siita mista Suomi naytetaan taalla tunnettavan:

Asia, josta odotin Suomen olevan tunnettu: "Maailman paras koulutusjarjestelma"
Jos kerrot aasialaiselle opiskelijalle olevasi Suomesta, tama tulee ensimmaisena (heti sen jalkeen kun on paivitelty, etta oletpa kaukana kotoa)

Yllattava asia, josta Suomi tunnetaan: Xylitol
Korealaiset kaverini kysyivat, etta syovatko suomalaiset oikeasti xylitol-purkkaa joka ilta. Tama siksi, etta Koreassa on mainos, jossa lievasti Vainamoisen nakoinen miekkonen kehuu korealaisperhetta, kun illalla ottavat purukumia. (mainos on youtubessa: korean xylitol commercial)

Muita juttuja:
Kylmyys, pimeys (innostava tieto niille, jotka yrittaa valjastaa kaamosta matkailuvaltiksi; tosin tunnettuus ei ehka ole kovin positiivista)

Mita Suomesta ei tiedeta:
Etta meilla on oma kieli! Oon kuullu aika monseti kysymyksen, etta puhutaanko Suomessa englantia (siis aidinkielena, ei vieraana kielena). Ja tama siis muilta kansainvalisilta opiskelijoilta.

Tammosia nakemyksia, ensi viikolla onkin sitten Halloween, katotaan mita sitten tapahtuu... ;)

-Roona-

Ps. Midtermit palautettiin. Sain Greek Dramasta 86/100 ja Greek Civilizationista 92/100! Jee! Tosi tyytyvainen :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lempikahvisi sulle sekoitan, osat 4-6

 Moikka! 4.(200) ' Jonossa hänen edessään oli ainakin kymmenen tyttöä. Ja valehtelematta jokainen veti paitansa kaula-aukkoa hiukan alem...