sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Letchworth State Park ja midtermit

Heippa taas!

Talla viikolla oli siis keskilukukauden kokeet eli midtermit.

Mulla oli kaksi koetta, Greek Drama ja Greek Civilization (seka koe kreikasta, siis kielesta, joka ei ollut midterm). Drama:n kokeessa piti tunnistaa lyhyiden muutaman rivinpituisten patkien perusteella naytelma, kirjoittaja: henkilo, joka sen sanoo; konteksti (missa tilanteessa sanotaan) ja merkitys naytelmassa. Toisessa osassa oli sitten annettu pitempi patka nimetysta naytelmasta ja sita piti analysoida esim. sanavalintoja, merkitysta yms. Civilization:in kokeessa oli myos ensiksi tunnistus osa: siina oli patkia Odysseiasta ja kreikkalaisilta filosofeilta. Toinen osa oli essee 500-luvun eKr. filosofin vallankumouksen merkityksesta.

Drama:n koe oli mielestani helppo, mutta Civilizationin kokeessa olisin tarvinnut enemman aikaa esseen kirjoittamiseen, nyt siita tuli melko sekava.

Lauantaina olin ISSS:n (kv-toimisto) jarjestamalla retkella Letchworth State Parkissa. Sita kutsutaan pohjoisen Grand Canyoniksi, eika ihan suotta. Oli tosi kaunis ja kaymisenarvoinen paikka, kuten voitte seuraavista kuvista itse katsella:








 
-Roona-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lempikahvisi sulle sekoitan, osat 4-6

 Moikka! 4.(200) ' Jonossa hänen edessään oli ainakin kymmenen tyttöä. Ja valehtelematta jokainen veti paitansa kaula-aukkoa hiukan alem...