maanantai 7. lokakuuta 2013

Uudestaan New Yorkissa

Heips!

Viime viikon arkipaivat vierahti opiskelun parissa, kun teki viikonlopunkin tyot etukateen.

Mut joo, perjantaina lahdettiin ajamaan kohti NYCia kahdella tila-autolla, heti kun oltiin saatu mahdutettua soittimet, matkatavarat ja ihmiset kyytiin. Pojat, YoonChan ja Steve, ajoivat, kummallakin kyydissa nelja tyttoa (meita oli siis yht. kymmenen). Matka meni mukavasti paaasiassa nukkuen, ainakin kyytilaisten osalta. NYCissa ja majapaikassa oltiin siina 2 aikaan aamuyolla.

Lauantaina aamuna herattiin jo kahdeksalta, kun puoli kymmenelta piti olla valmiina lahtemaan kohti Manhattania soittimineen kaikkineen. Ajettiin ensin omilla autoilla vahan lahemmas ja sitten siirryttiin bussiin, joka vei meidat keskikaupuingille. Siella sitten asetuttiin neliriviseen paraatimuodostelmaan ja odotettiin jannittyneina koko homman alkua. Oli kylla huippu kokemus! Olla mukana paraatissa, joka kulkee pitkin 5. Avenueta ja soittaa muiden osallistujien kanssa. Naki samalla NYCin nahtavyyksiakin vahan uudestaan. Varsinaisen paraatin jalkeen soiteltiin viela muiden New Yorkin osavaltion koulujen kanssa ja naytettiin yleisolle mita osataan. Ja saatiin tietysti tuossa valilla myos lounasta. Sitten oli aika palata takaisin majapaikkaan. Vaatteiden vaihdon jalkeen (meilla oli esiintyessa paalla korealaiset asut: valkoinen paita ja housut, musta paallyspaita ja punainen, sininen ja keltainen nauha) lahdettiin viela illalliselle. Se oli korealaista ruokaa (mika yllatys ;)) ja tavattiin samalla myos muutama alumni eli entinen UB:n opiskelija.

Yritan linkittaa tahan videon paraatista, jonka kaverini Haimin isa kuvasi:
https://www.facebook.com/#!/photo.php?v=596218727105313&set=vb.100001515742250&type=2&theater

Sunnuntaina startattiin kymmenelta. Ensin kaytiin ostoksilla Hmartissa (korealainen Wallmart, supermarketti) ja sit viela brunssilla. Nuudelit korealaisen ruskean kastikkeen kanssa on tosi hyvia! Sitten alkoi matka takaisin Buffaloon, jossa oltiin yhdeksan aikaan illalla.

Kaiken kaikkiaan siis tosi onnistunut ja elamyksellinen viikonloppu. Nyt voi sitten aloittaa henkisen valmistautumisen midtermeihin.

-Roona-

PS. Otin kylla kuvia, mutta en ole ehtinyt niita viela kamerasta koneelle siirtaa. Postaan niita seuraavaan paivitykseen sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lempikahvisi sulle sekoitan, osat 4-6

 Moikka! 4.(200) ' Jonossa hänen edessään oli ainakin kymmenen tyttöä. Ja valehtelematta jokainen veti paitansa kaula-aukkoa hiukan alem...