sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Musiikkia, UB getting dirty ja kuvia paraatista

Heip!

Torstaina olin kv-toimiston retkella kuuntelemassa Buffalon filharmonista orkesteria. He soittivat musiikki erilaisista Romeon ja Julian versioista. Siella oli myos nayttelijoita, jotka esittivat kohtauksia Shakespearen naytelmasta. Konsertti oli tosi hyva ja oli hauska kayda taas kampuksen ulkopuolella. Muuten se rakennus, jossa konserttisali on, on suomalaisten Eliel ja Eero Saarisen suunnittelema.

Lauantaina aamupaivasta osallistuttiin muiden KFACin jasenten kanssa UB getting dirty:n. Eli siis tehtiin muutama tunti vapaaehtoistyota siivoamalla aika lahella etela kampusta olevaa puistoa. Lahinna kerattiin lahtia ja irto-oksia, silla roskaa oli yllattavan vahan.



Meidan asuntolan pihalla oli iltapaivalla syystapahtuma Fall in Love with Main Street (rakastu Main Streetiin, katu, jolla asuntola on; fall tarkoittaa myos syksya). Siella oli tarjolla kaikenlaista ruokaa esim. omenoita, chilia, popkornia jne seka hevoskarryajelua.





Sitten viela luvattuja kuvia Korean Parade:a:


Paraatin jalkeen katsomassa muiden koulujen esityksia

Mina ja Haim

Ja kaikilla meilla oli niin mukavaa... bussissa

Paraati alkamassa
 
 
 
Ensi viikolla palataan "karuun" arkeen kolmen kokeen muodossa - kivat vaan teille, jotka vietatte syyslomaa siella Suomessa ;)
 
-Roona-
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lempikahvisi sulle sekoitan, osat 4-6

 Moikka! 4.(200) ' Jonossa hänen edessään oli ainakin kymmenen tyttöä. Ja valehtelematta jokainen veti paitansa kaula-aukkoa hiukan alem...