tiistai 11. syyskuuta 2018

Kesäni kuvina, osa 1

Heippa!

Minulla ei ole yhtään kuvaa kesätyöpaikastani eli Oulun tuomiokirkosta, kun en vain tullut ottaneeksi. Kertoo jotakin siitä millainen kuvien ottaja olen. En spontaani ainakaan ;)
Mutta oli loistava ja ihanan lämmin kesä ja kyllä minä tähän ja kahden viikon kuluttua tulevaan toiseen postaukseen tunnelmia onnistuin kuitenkin ihan kivasti saamaan.
Hyvää alkanutta syksyä juuri sinulle!

Kesän polkaisi toukokun alussa käyntiin Zumba Masterclass, jota oli vetämässä Gina Grant USA:sta. 

Heinäpäästä löytyy muumeista tutuksi Möröksi maalattu kivi. Ensimmäistä kertaa Oulussa olon aikana kävin ylipäänsä tuolla Heinäpään urheilualueella :)

Kesäkuun lopussa käytiin äitin kanssa Torniossa Kalottjazz & Blues -festivaalilla. Tässä soittaa Lappia Jazz Quartet, joka on koottu Pop & Jazz konservatorio Lappian opiskelijoista. Soittivat esimerkiksi tosi hyvän jazz-version Hozierin Take me to church -kappaleesta. 

Vanhoille kotikulmilleni Toppilaan oli ilmestynyt tällainen muraali. Pakkohan siitä oli kuva ottaa, kun oli niin ihana ja söpö koira. Toppilassa ja Toppilansaaressa kävin paljon kävelylenkeillä katsomassa miten 

Oulussa järjestetään puistokonsertteja, joita on mukava käydä kuuntelemassa. Tämä oli ainoa, johon ehdin tänä kesänä, kun olin sen verran usein sunnuntaisin töissä. Dimi Salo Trio esiintyy.

Makia puistokahvilassa pidettiin tiistaisin ilmaisia jazzkonsertteja. Näitä kävin aika monta kappaletta kuuntelemassa. Enkä enää muista kuka tässä esiintyy, kun olen heittänyt ohjelman jo pois, mutta mukava oli kuunnella :)

Tässä esiintyy Mia Marina Group. Paikka on sama Makia kuin yllä, mutta ollaan ulkona silloin hirmuhelteiden aikaan. Mia lauloi myös espanjaksi ja portugaliksi, mikä oli mukavan kuuloista ja hauskaa vaihtelua.

Tuiran uimarannalta. Tämä päivä oli ainoa kerta, kun kävin uimassa kesän aikana. Rannalla kävin kyllä muutenkin pääasiasssa Nallikarissa. Helteistä nautin paljon omalta uudelta parvekkeelta käsin, enkä olisi rannalla kestänyt ollakaan, kun olisin heti palanut ;) Samoin pyöräily oli kivaa, kun tarvinnut pahemmin takkiongelmien kanssa painia ja kun ei juuri satanut niin pääsi aina jumppiinkin ajelemaan. 


                             

                                                                -Roona-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mietteitä kirjasta CIII: Muusa, Parittomat ja Fahrenheit 451

 Heippa! Kaksi naista, kaksi aikakautta. Kadonneen maalauksen salaisuus sitoo naiset yhteen Jessie Burtonin kiehtovassa lukuromaanissa. Vuon...