tiistai 25. syyskuuta 2018

Kesäni kuvina, osa 2

Moikka!

Twisters soittaa Makiassa. Swingiä, swingiä.

Nik West esiintyi Elojazzissa. Hän on basisti, joka on soittanut mm. Princen kanssa. Keikka oli ainakin rautaa, erittäin hyvä ja menevä.

MOPO soitti kiinnostavaa fuusiomusiikkia. Nuoret suomalaiset muusikot oli huipputaitavia.

Kesä-minä

Makia jazztiistait minun osaltani päättänyt duo

Olin syyskuun alussa vapaaehtoisena UArctic kongressissa, joka pidettiin Oulun yliopistolla. Avajaisissa vieraili Monacon ruhtinas Albert. Vapaaehtoiset oli töissä narikassa, tiesuluilla, bus hosteina ja it-helppeinä. Sekä tietysti opastamassa kongressivieraita.

Kongressiviikon keskiviikkona illalla pidettiin venetsialaiset puutarhajuhlat yliopiston puutarhoilla. Paikkoja oli koristeltu kauniisti ja kekseliäästi kuten tästä käy ilmi.

Jos kesä alkoi Zumba Masterclassillä, niin siihen se oli myös mainiota päättää. Romanialainen Glaudiu Gutu ja jo tuttu Oulun kävijä belgialainen Anthony tanssittivat täyttä salia koko rahan edestä. Varsinaisia velikultia kumpikin, tässä taitavat antaa krediittiä suomalaisille järjestäjille. Pääsin käymään lavallakin Anthonyn kanssa, se vidoe on linkitetty faceen.

Syksyyn tokin sitten uusia tuulia opiskelun alkaminen, vaikka kyse onkin vain lyhyestä parin kuukauden tutkintoa täydentävästä jutusta.


                                                             -Roona-



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lempikahvisi sulle sekoitan, osat 4-6

 Moikka! 4.(200) ' Jonossa hänen edessään oli ainakin kymmenen tyttöä. Ja valehtelematta jokainen veti paitansa kaula-aukkoa hiukan alem...